IMAG1767

CFF Trim – flexibel cement

CFF Trim bygger på idén att flexibelt material som ger efter när det utsätts för tryck och är mer slitstarkt än ett golv som är tillverkat av ett hårt och sprött material som istället spricker under för mycket påtryckning.

CFF trim är en flexibel tunnskiktsbeläggning av polymercement som kombinerar hållbarheten från cement med flexibiliteten från plast, något som ger materialet många fördelar jämfört med andra typer av golvbeläggning. CFF Trim passar utmärkt för industrigolv, logistikhallar, lager, verkstäder samt offentliga ytor. Den kan pigmenteras i ett flertal olika kulörer.

CFF Trim kan renovera stora golvytor på kort tid utan att orsaka driftsstörningar för verksamheten. CFF trim är luktfritt, kan enkelt läggas runt maskiner och ställage samt bygger enbart 2-3 millimeter.

Varför CFF Trim?

Tack vare flexibiliteten och den goda vidhäftningen går det att lägga CFF Trim på alla typer av industrigolv och underlag. CFF Trim kombinerar cementens slitstarka egenskaper med plastens flexibilitet, vilket ger den flera unika fördelar;

  • Flexibel- tar upp stora rörelser i underlaget utan att spricka
  • Läggs på alla underlag- asfalt, flintkote, betong osv, även på mycket dåliga underlag
  • Tunt skikt – bygger enbart ca 2-3 mm
  • Snabb installation- upp till 500-700 kvm kan installeras över en helg.
  • Mycket slitstark – 20 000 cykler av ett hjul med 200 kg tryck ger ingen mätbar nötning
  • Mycket god vidhäftning- upp till 10 års garanti på vidhäftning 
  • Miljövänlig -innehåller inga märkningspliktiga ämnen (förutom cement) 
  • Ljud- och vibrationsdämpande –CFF Trim ger en komfortkänsla för personalen.
  • Diffussionsöppen -tillskjutande fukt underifrån är inga problem

Kontakta oss för CFF Trim – flexibel cementbeläggning

Oavsett om det handlar om att renovera ett utslitet betonggolv på ett lager, att lägga in ett golv på en nybyggd verkstad, eller att reparera sprickor på ett skadat industrigolv på en fabrik är CFF Trim flexibel cementläggning ett alternativ som är väl värt att överväga.

Hör gärna av dig till oss på CFF Industrigolv om du är intresserad av CFF Trim, så berättar vi gärna mer och presenterar en lösning till dig. Fyll i kontaktformuläret här på webben med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig snarast möjligt.