Komfortgolv

Här på CFF Industrigolv erbjuder vi högkvalitativa komfortgolv, ett kombinerat värmegolv och ljudreducerande golv. Komfortgolv fungerar som en undergolvskonstruktion, och är sedan färdigt att beläggas med andra typer av material, såsom till exempel linoleum, parkett eller klinker. Vi erbjuder Sika ComfortFloor, vilket är en mjuk härdplastbeläggning. Detta gör att golvet är fördelaktigt sett ur flera perspektiv, både ergonomiskt och akustiskt, samtidigt som den är mycket slittålig. Sika ComfortFloor är avsett att kunna användas i de flesta typer av icke industriella utrymmen och vid såväl renoveringar som nybyggnationer.

Sika ComfortFloor passar dessutom väl i kommersiella och publika miljöer såsom skolor, vårdhem, museum, affärer och sjukhus – platser där det är viktigt att designen kombineras med komfort och omtanke. Tack vare golvets ljuddämpande egenskaper är det också lämpligt där man vill reducera trum- och stegljud.

Komfortgolv är skonsamt för personal som behöver stå upp under längre perioder i sitt arbete, och där det är vanligt förekommande med buller.

Fördelarna med Sika ComfortFloor

Sika ComfortFloor har flera fördelar:

  • Lågt VOC ger bra inomhusluft
  • Kan anpassas i vilken färg som helst
  • Golvet är fogfritt och därför mycket lätt att rengöra och underhålla
  • Komfortabel att både gå och stå på
  • Ljuddämpande egenskaper
  • Stöttåligt, vilket gör golvet lämpligt för livliga och kommersiella miljöer
  • Spricköverbyggande

De komfortgolv vi erbjuder är flexibla och kan anpassas efter behov och önskemål. Beläggningen kan exempelvis målas om för att fräschas upp, vilket ger investeringen en längre livslängd och en design som enkelt kan anpassas för både ändamål och lokal. Det appliceras normalt med en total tjocklek på ungefär 2-3 mm.

Lång erfarenhet av arbete med komfortgolv

Vi är en professionell aktör på marknaden med många års erfarenhet av såväl materiallösningar som entreprenad av industrigolv och därmed ett bra val när du behöver komfortgolv. Vi erbjuder alltid kundanpassade lösningar och med vår breda kompetens finns det inga golvrelaterade problem eller uppdrag som vi inte kan ta oss an. Genom åren har vi haft många nöjda kunder inom en rad olika verksamhetsområden och några av dem har vi samlat som referenser här på webben – ta gärna en titt för en god uppfattning om vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss för Sika ComfortFloor

Med vår långa erfarenhet är vi ett givet alternativ när du behöver komfortgolv och med ett brett kontaktnät kan vi ta uppdrag i nästan hela landet. Tveka därför inte att höra av dig till oss, så berättar vi mer om hur vi arbetar, om våra produkter och vad vi kan erbjuda för dina behov. Du når oss enklast genom att snabbt fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välkommen till CFF Industrigolv.