Åkbar golvstripper

Här på CFF är vi stolta över att vara ett av få företag med tillgång till en åkbar golvstripper, en så kallad Janser Ride-On. Det är en av de få exemplar som finns i Sverige, och med sin extrema kraft har den möjlighet att riva upp alla typer av golv extremt effektivt. Med hög kapacitet och en lång batteritid kan Janser Ride-On riva upp till flera tusen kvadratmeter matta på en dag. När du anlitar oss för rivning av golv kan du därför alltid lita på att jobbet blir utfört snabbt, professionellt, effektivt och till ett bra resultat, tack vare en av marknadens bästa maskiner.

Vår åkbara golvstripper kör utan bekymmer i mer än 8 timmar utan att du behöva ladda batteriet. Vi har mängder av olika mejslar, blad och verktyg för att avlägsna även de tuffaste golvbeläggningarna. Det är den ultimata maskinen för de stora och omfattande golvjobben. Vi på CFF hyr ut maskinen tillsammans med förare, och vid större objekt kan vi ge fast pris per kvadratmeter på offert, detta efter en besiktning på plats.

Technical Specifications
BATTERY:
Run Time8 – 12 hours
Charging Time8 hours
Speedup to 37 m (40 œyd) /min
DIMENSIONS:
Length
(without blade holder):1372 mm (4?6″)
Width622 mm (24 œ”)
Height882 mm (34 Ÿ”)
WEIGHT:
Machineca. 950 kg (2094 lbs)
Additional front weightca. 98 kg (216 lbs)

 

Kontakta oss på CFF

Idag är vi på CFF fem anställda, med kontor på tre platser – i Stockholm, Skövde och i Norrköping, och vår golvstripper finns i Norrköping. Om du är intresserad av att anlita oss för någon slags golvhjälp eller om du vill veta mer om hur vi arbetar med Janser Ride -On, så tveka inte att höra av dig till oss.

Du är varmt välkommen att fylla i formuläret här på vår hemsida med ett meddelande om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan med mer information. Välkommen till CFF Industrigolv.