Flytspackling

Flytspackling

Här på CFF Industrigolv är vi specialister på slitstarka, hållbara och miljövänliga industrigolv och vi har lång erfarenhet både som materialtillverkare och entreprenör av golvreparationer. Vi erbjuder professionella produkter och tjänster och utför bland annat golvavjämning och flytspackling för industrier och garage. Flytspackling är en form av cement som flyter ut på golvet och jämnar till det, och beroende på i vilket syfte du ska använda det finns det flera olika typer av flytspackling.

Flytspackel är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att gå till väga för att avjämna ytor av olika ytor för både färdigt golv och som underlag till annan beläggning. Det används dels på industrigolv för att förstärka eller avjämna ytor, men kan också användas för ingjutning av elektrisk golvvärme. Flytspackling är inte avsett som egen slityta, och ska därför täckas med en skyddande beläggning. Det kan till exempel vara klinker, granitkeramik, vinylmatta, parkett eller linoleum. Flytspackling behöver genomföras på nästan alla byggen, och för att vara säker på att det blir korrekt utfört är det bra att låta en fackmässig aktör utföra arbetet. Produkterna för flytspackling är miljövänliga och avger inga skadliga gaser om en brand skulle uppstå.

Vår specialitet på CFF Industrigolv är att alltid kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för varje enskild kund och de behov som finns på plats. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen och vår egen utveckling av innovativa produkter har vi genom åren fått bred kompetens, vilket gör att vi kan lösa nästan alla problem relaterade till industrigolv.

Anlita oss för flytspackling

Vi på CFF Industrigolv är en professionell och pålitlig aktör på marknaden, och vår expertis gör oss särskilt lämpade för att utföra flytspackling på dina golv. Idag är vi fem anställda med kontor på tre platser runtom i Sverige, där vi erbjuder lokala priser och service. Genom åren har vi dock kunnat bygga upp ett stort kontaktnät, vilket gör att vi kan utföra våra golvtjänster över nästan hela landet.

Vi är stolta över att ha haft många nöjda kunder under våra verksamma år i branschen, och några av referenserna har vi samlat här. Ta gärna en titt för en bättre uppfattning om vad vi kan åstadkomma för just dig.

Kontakta oss idag för besiktning och rådgivning

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver golvhjälp eller flytspackling. Vi är experter på goda golvlösningar och oavsett hur dina behov och önskemål ser ut hjälper vi dig med en effektiv och professionell lösning. Hör gärna av dig till oss genom att fylla i kontaktformuläret här på webben med lite information om ditt ärende, så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig. Välkommen till CFF Industrigolv.