Linjemålning för industrin

Vänd dig till oss på CFF Industrigolv när du behöver hjälp med linjemålning för din verksamhet. Vi är specialister på att måla tydliga markeringar och linjer och utför olika typer av linjemålning för att göra din verksamhet säkrare. Vi förser våra kunder med väl utförda, hållbara markeringar, och vår erfarenhet är att resultatet beror på kvaliteten på förarbetet. Därför ser vi alltid till att lägga särskilt mycket vikt vid detta, för att du som kund ska få ett så högkvalitativt resultat som möjligt.

En av fördelarna med att anlita just oss för linjemålning är att du alltid vara säker på att få en skräddarsydd lösning, anpassad efter de behov och önskemål du har inom verksamheten. Vi på CFF väljer ut material som passar såväl behov som plånbok.

Vad vi gör

CFF kan markera bland annat säkerhetsområden, utrymningslinjer, lastzoner eller truckpassager. Ur säkerhetssynpunkt är det bra att särskilja truckgångar, gångstråk och övergångsställen. Med vår expertis kring allt som rör golv och golvrenoveringar kan du alltid lita på ett bra resultat med oss. Vi har lång erfarenhet och ser till att alltid vara uppdaterade kring den senaste tekniken, vilket ger ett snyggt, hållbart och slitstarkt resultat.

Vi kan även måla självlysande linjer och markeringar så som utrymningslinjer, och som kund kan du som alternativ välja linje- och figurtejp. Tejpen är framtagen speciellt för just industrin och har mycket god vidhäftning mot golvet och tål därför de olika påfrestningar som finns inom industrin. Vi utför linjemålning på alla typer av underlag med ett skarpt och markant resultat.

Varför oss på CFF?

Tack vare vår expertis och långa branscherfarenhet finns det inga begränsningar i vilken typ av linjemålning vi kan utföra. Vi är mycket flexibla i vårt sätt att arbeta, vilket innebär att det alltid är dina önskemål som ligger i främsta fokus. Med vår egen tillverkning av innovativa produkter och breda kompetens är vi ett utmärkt val av entreprenad när du behöver någon typ av golvhjälp. Vi är stolta över att ha haft många nöjda kunder genom åren – några referenser har vi samlat här på vår hemsida. Ta gärna en titt för en bra och tydlig uppfattning om vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss för linjemålning

Vi på CFF Industrigolv är idag fem anställda. Under våra år som verksamma i branschen har vi arbetat upp ett brett kontaktnät, vilket innebär att vi kan ta oss an uppdrag i nästan hela Sverige. Vi har kontor på tre platser i landet – i Stockholm, Norrköping och Skövde. Fyll gärna i kontaktformuläret här på webben med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan med mer information om vad vi kan göra för dig.

Välkommen till CFF Industrigolv.