Garagegolv i Bostadsrättsföreningar

Vi på CFF Industrigolv utför arbete som rör garagegolv i bostadsrättsföreningar, en typ av golv som utsätts för stora påfrestningar med allt vad fordon innebär; dubbdäck, salt, vatten och olja ifrån bilarna sliter på golvet vilket gör att underhåll och renovering krävs. Skador på betongkonstruktioner i garage och p-hus är ett mycket vanligt förekommande problem. I de allra flesta fallen orsakas skadorna av klorider från tösalt som bilarna vintertid drar med sig in på parkeringsplanen. Kloriderna tränger in i betongen och förorsakar på sikt att armering och annat ingjutningsgods rostar.

Rosten har mycket större volym än det ursprungliga stålet, vilket medför att betongen utanför rostande stål spricker och till slut spjälkas av, vilket kan påverka bärigheten på konstruktionen. Därför är det av högsta vikt att renovera garagegolv, både sett ur ett estetiskt och säkerhetsperspektiv.

Med hjälp av ett härdplastgolv, såsom ett epoxigolv, kan man förhindra alla dessa problem. Det är tätt, vilket innebär att olja inte kan tränga igenom beläggningen och inga fläckar uppstår. Dessutom är det både kemikaliebeständigt och lättstädat. Eftersom golvet har förmågan att reflektera ljus från belysningen blir också hela lokalen mycket ljusare. Här på CFF har vi utvecklat ett eget koncept som är hållbart, lättstädat och skyddar betonggolvet samtidigt som det är utförs snabbt och enkelt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Konceptet baseras på ett ytskikt som i första hand är utvecklat för stora publika parkeringshus, men istället för att bygga upp det i flera skikt så läggs det i tunnare skikt (1-2mm), vilket är mer än tillräckligt för slitaget i de flesta garagegolv bostadsrättsföreningar.

Varför oss på CFF Industrigolv

Vi på CFF Industrigolv har många års branscherfarenhet, och det i kombination med egen tillverkning av innovativa och professionella produkter är vi ett lämpligt val av entreprenad när du behöver golvhjälp. Idag är vi fem anställda med kontor i Stockholm, Skövde och Norrköping men tack vare ett gediget kontaktnät kan vi åta oss uppdrag i nästan hela landet.

Tillsammans med våra samarbetspartners så kan CFF Industrigolv erbjuda en helhetslösning för renovering av garagegolv i bostadsrättsföreningar, inklusive tjänster som till exempel målning av väggar, städning och underhåll samt utbyte av belysning. Vi är mycket flexibla i vårt sätt att arbeta, vilket innebär att det alltid är dina behov och önskemål som styr, givetvis med hänsyn till den budget du har.

Anlita oss för golvhjälp

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig och garagegolvet i din bostadsrättsförening. Du når oss enklast genom att fylla i kontaktformuläret här på webben med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan.