Behandling av betonggolv

Här på CFF Industrigolv är vi specialister på allt som rör olika typer av golv, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för ytbehandling av betonggolv. Med vår långa branscherfarenhet och breda kompetens är vi ett lämpligt val av entreprenör när du behöver golvhjälp. Tack vare vår egen utveckling av innovativa golvprodukter och vår materialtillverkning kan vi lösa nästan alla problem som uppstår kring industrigolv. Bland våra tjänster för behandling av betonggolv ingår exempelvis betongslipning, dammbindning, oljemålning och linjemålning och vi arbetar mycket med kunder vars golv kräver funktionalitet och kostnadseffektivitet.

Att underhålla sina golv är av största vikt för att golvet ska kunna möta de funktionskrav som finns. Det ska vara hållbart, slitstarkt, lättstädade och bidra till ett attraktivt intryck i hela lokalen. Vår betongbehandling ger hårda och tåliga golv som är lätta att underhålla.

Det finns många olika sätt att behandla ett betonggolv på. CFF hjälper er att välja det bästa alternativ för ytbehandling utifrån era behov och skiktet på betongplattan. Med vår breda kompetens och profil kan vi erbjuda dig som kund en helhetslösning med rätt produkter och rätt utförande för just era behov. En av fördelarna med att anlita oss som entreprenad är att vi alltid utgår från kundens behov och fokuserar på att leverera en skräddarsydd lösning – vi tar alltid hänsyn till era förutsättningar. Du kan läsa mer om de olika tjänsterna vi erbjuder här till höger.

Vår erfarenhet av betonggolv

CFF’s Industrigolvs egna ytskyddsprodukter har lagts på över 100 000 kvm sedan starten början av 00-talet, varav en stor del på några av Sveriges mest kända industriföretag. Med det sagt kan du lita på oss som en pålitlig och professionell aktör. Om du är nyfiken på vilka uppdrag vi arbetat med genom åren kan du ta en titt på våra referenser här på hemsidan. Det ger dig en bra uppfattning om vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss för tjänster kring betonggolv

Vi på CFF Industrigolv utför alla typer av golventreprenader och med vår expertis som materialleverantör är vi särskilt lämpade för att ta hand om dina betonggolv. Idag är vi fem anställda med kontor på tre platser i Sverige. Genom åren har vi även byggt upp ett brett kontaktnät vilket gör att vi tar oss an uppdrag i nästan hela landet. Tveka därför inte att ta kontakt med oss när du är ute efter professionell golvhjälp. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar med behandling av betonggolv och vad vi kan göra för just dig. Fyll i kontaktformuläret här på webben med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välkommen till CFF Industrigolv.