Om oss

I slutet av 90-talet sökte Sigge Ljungkvist, en redan på den tiden erfaren golventreprenör, sökte efter miljövänliga alternativ till härdplastgolv. Även Sigges kunder var mycket intresserade av resultaten, så pass att Volvo Powertrain i Skövde upplät en hel hall för att göra provytor och tester. Med hjälp av kemister och leverantörer utvecklades den första versionen av den flexibla polymercement golvbeläggningen ”CFF Trim”.

Sigge fortsatte tillsammans med CFF’s andre grundare, Lars-Erik Ekström, att utveckla produkten i sitt entreprenadbolag för att till slut bestämma sig för att fokusera helt på att marknadsföra CFF Trim. Då startades Concrete Floor Finish Nordic AB för att utveckla och marknadsföra CFF Trim och andra miljövänliga industrigolvsprodukter.

2012 bildades CFF Support AB togs nya delägare in för att utföra egna golventreprenader hos industrin samt fördjupa utvecklingen av CFF Trim.

Idag har CFF fem anställda och finns på tre platser. Tack vare vår långa erfarenhet inom golvbranschen samt entreprenörer som är utbildade för att lägga CFF-produkter så har vi har vi utvecklat ett kontaktnät över hela Sverige som gör att kan vi utföra uppdrag över nästan hela Sverige med lokala priser och service.

Vi utför samtliga typer av industrigolv entreprenader samtidigt som vi kan dra nytta av vår expertis som materialleverantör.

Vårt mål är att alltid hitta den bästa lösningen för kundens behov och plånbok.

 

 

Hitta de senaste nyheterna om oss på vår Facebooksida

CFF industrigolv finns på facebook

CFF Support AB är medlemmar i arbetsgivarföreningen Sveriges Byggindustrier

Vi tillämpar ID06

Viktig information från ID06 AB – Teknisk Isolering

Vi stödjer följande organisationer

CFF Industrigolv stödjer missingpeopleCFF Industrigolv är en supporter till Österviking