CFF Trim – Flexibel cementbeläggning

Vi på CFF Industrigolv erbjuder en rad olika produkter och tjänster som är golvrelaterade. CFF Trim bygger på idén att flexibelt material är mer slitstarkt än hårt och sprött, och rent konkret innebär det en flexibel, tunnskiktsbeläggning av polymercement. Det passar utmärkt för industrigolv, logistikhallar, lager, verkstäder samt allmänna offentliga ytor. Den kan dessutom pigmenteras i ett flertal olika kulörer.

CFF Trim kan renovera stora golvytor på kort tid utan driftstörningar för verksamheten. Det är luktfritt, kan enkelt läggas runt maskiner och ställage samt bygger enbart 2-3 millimeter.

Historien bakom CFF Trim – Flexibel cementbeläggning

CFF Trim utvecklades i början av 2000-talet i samarbete med företag inom svensk fordonsindustri för att renovera dåliga flintkotegolv och asfaltgolv. CFF utvecklade en golvbeläggning som enkelt och snabbt kunde läggas ovanpå flintkoten och användas som nytt golv, och man upptäckte även att det passade utmärkt för att renovera porösa och spruckna betonggolv med. CFF Trim har sedan dess lagts på flera av Sveriges ledande industri- och logistikföretag. Tack vare flexibiliteten och den goda vidhäftningen går det att lägga CFF Trim på alla typer av industrigolv och underlag.

CFF Trim är en polymercement. Den kombinerar cementens slitstarka egenskaper med plastens flexibilitet, vilket ger den flera unika fördelar;

Flexibel - tar upp stora rörelser i underlaget utan att spricka
Läggs på alla underlag - asfalt, flintkote, betong osv, även på mycket dåliga underlag
Tunt skikt - bygger enbart ca 2-3 mm
Snabb installation - upp till 500-700 kvm kan installeras över en helg.
Mycket slitstark - 20 000 cykler av ett hjul med 200 kg tryck ger ingen mätbar nötning
Mycket god vidhäftning - upp till 10 års garanti på vidhäftning
Miljövänlig - innehåller inga märkningspliktiga ämnen (förutom cement)
Ljud- och vibrationsdämpande - CFF Trim ger en komfortkänsla för personalen.
Diffussionsöppen - tillskjutande fukt underifrån är inga problem.

Varför oss på CFF Industrigolv?

Med många års gedigen branscherfarenhet och en egen produktion av innovativa golv är vi en pålitlig och professionell aktör på marknaden. Våra år i branschen i kombination med en bred kompetens gör att det inte finns några problem relaterade till industrigolv som vi inte kan lösa. Genom åren har vi haft många nöjda kunder vilket vi givetvis är mycket stolta över – några referenser har vi samlat här på vår hemsida som du gärna får ta en titt på. Det ger dig en bra bild över vad vi kan åstadkomma för dig.

Kontakta oss för CFF Trim – flexibel cementbeläggning

Hör gärna av dig till oss på CFF Industrigolv om du är intresserad av CFF Trim, så berättar vi gärna mer och presenterar en lösning till dig. Fyll i kontaktformuläret här på webben med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig snarast möjligt.