Polyuretangolv

Vi på CFF Industrigolv erbjuder en rad olika tjänster och produkter som är relaterade till golv och golvhjälp. I vårt utbud finns bland annat polyuretangolv, ett golv som kan appliceras på asfalt, stål och betongunderlag vilket gör det till en mycket allsidig beläggning. Polyuretangolv är hygieniska och kemikalieresistenta vilket också ger dem ett hygieniskt och miljövänligt alternativ.

Polyuretangolv är ett slitstarkt golv med många olika egenskaper, och som inte kräver särskilt mycket underhåll. Det används ofta i garage och parkeringshus eftersom de tack vare sin flexibilitet tål dubbar och skjuvkrafterna ifrån bildäcken bättre än andra hårda beläggningar.

Polyuretangolv har en viss mjukhet och just därför minskar de både stegljud och luftbuller, vilket gör att de passar mycket bra i skolor, på kontor och i offentliga rum. Dessutom har de en praktisk och säker utformning vilket gör att det enkelt går att anpassa golvet utifrån behov och ändamål.

Vi har under våra verksamma år arbetat med en rad olika kunder och uppdrag vilket gett oss en enorm bredd och kompetens.

Polyuretangolv från CFF Industrigolv

Det finns flera fördelar med att vända dig till oss på CFF Industrigolv när du är ute efter polyuretangolv. Vi har många års erfarenhet av branschen vilket gjort att vi samlat på oss bred kompetens och kunskap. Med vår egen utveckling av innovativa produkter och många års erfarenhet av golvrenovering kan vi alltid erbjuda professionell hjälp oavsett hur dina behov ser ut. Med det sagt kan vi lösa nästan alla problem som uppstår kring industrigolv och vår specialitet är att alltid kunna leverera kundanpassade lösningar.

Idag är vi fem anställda med kontor på tre platser runtom i landet, och genom åren har vi utvecklat ett brett kontaktnät över hela Sverige. Det gör att vi kan åta oss uppdrag i nästan hela landet, med lokala priser och service. CFF Industrigolv utför alla typer av golventreprenader samtidigt som vi kan dra nytta av vår expertis som materialleverantör. Det gör oss till ett givet val av företag när du behöver golvhjälp.

OBS: Vi har inga egna Polyuretangolv

Kontakta oss för ett polyuretangolv

Vi har haft många nöjda kunder genom åren, vilket ytterligare utgör en bekräftelse på det goda arbete vi utför. Några av våra referenser har vi samlat här – ta gärna en titt för en bra uppfattning om vad vi kan åstadkomma för dig. Om du är intresserad av polyuretangolv från oss är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer om våra produkter, tjänster och vilken lösning vi kan erbjuda dig.

Du når oss enklast genom att kontakta oss via formuläret här på webben. Fyll i med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig med mer information så snart som möjligt. Välkommen till CFF Industrigolv.