Golv i privata garage

Här på CFF kan du få hjälp med tjänster för golv i privata garage, såväl renoveringar som upprustningar och behandlingar. Ett garagegolv får ideligen utstå en hel del påfrestningar såsom smuts, olja och vätska vilket sliter på golvet. Nackdelen med ett obehandlat betonggolv är att det lätt suger åt sig vätska och olja som ger bestående fläckar samt att klorider kan tränga ned till armeringen som pga korrosion spränger sönder betongen. Dessutom kan golvet vara svårstädat. Dessutom ger det ett fräschare och trevligare intryck och golvet blir lättare att städa och underhålla.

Med hjälp av ett fogfritt härdplastgolv så slipper man tänka på dessa problem, t.ex. ett epoxigolv. Härdplastgolv är täta, vilket betyder att oljan inte kan tränga igenom beläggningen och därmed uppstår inga trista fläckar och skyddar underliggande betong och armering ifrån korrosion. Ett härdplastgolv är lättstädat och kemikaliebeständigt och beläggningen har en mycket lång livslängd. Golven är också mycket slittåliga och slagbeständiga – man kan tappa tunga verktyg utan att behöva oroa sig för bestående slitage.

Varför CFF Industrigolv?

Det finns flera anledningar till att anlita oss för att ta hand om dina golv i privata garage. Med många års erfarenhet i branschen samt en egen tillverkning av innovativa produkter är vi ett lämpligt val av entreprenad. Vi på CFF Industrigolv har utvecklat ett enkelt koncept baserat på en flexibel epoxibeläggning (ca 1-2 mm) som egentligen är utvecklad för offentliga parkeringshus. Istället för att bygga upp golvet i flera skikt som i ett parkeringshus som har stor trafik, så lägger vi enbart det slittåliga toppskiktet på golvet i ditt garage, vilket räcker till mer än väl för slitaget i ett privat garage med en eller två bilar. CFF industrigolv utför detta koncept på två dagar (tillträde på den tredje dagen) till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi har genom åren utfört många golvrenoveringar i garage och har precis vad som krävs för ett slittåligt, hållbart och snyggt resultat. Med oss får du alltid en lösning anpassad efter dina behov och din budget – vi skräddarsyr varje arbete. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en bekväm helhetslösning vilket gör att du med oss bara behöver anlita en enda entreprenad. Enkelt och bekvämt!

Anlita oss för golvrenovering

Tveka inte att höra av dig till oss om dina garagegolv behöver en renovering eller upprustning. Vi tar oss an uppdrag över nästan hela landet, något vi kan göra tack vare vårt breda kontaktnät. Hör av dig genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida med lite information om vad du vill ha hjälp med, så berättar vi mer om vårt arbete och vad vi kan göra för dig.

Välkommen till CFF Industrigolv.