Betongslipning

Vi på CFF Industrigolv erbjuder betongslipning som en av våra tjänster. Betongslipning är ett brett begrepp och kan innefatta allt ifrån ett enskilt steg som förarbete inför en golvbeläggning, en enkel dammbindning, till den omtalade Superfloor-metoden ifrån HTC som ger en förädlad och polerad betong. Resultatet efter en betongslipning blir ett vackert golv med en både lättstädad och attraktiv yta. Betongslipning ger också en mycket liten miljöpåverkan.

Betonggolv återfinns i många olika miljöer, och i nästan överallt där olika verksamheter och industrier bedrivs. Det är i grunden ett mycket slitstarkt golv, men behöver givetvis underhållas för att bibehålla sina kvaliteter och egenskaper. Med hjälp av betongslipning går det dock att öka hållbarheten och livslängden på golvet ytterligare. Det gör även golvet mer lättstädat och minskar dammutfällningar. Om betonggolvet är jämnt och av god kvalitet så är betongslipning är ofta den mest hållbara och kostnadseffektiva ytbehandlingsmetoden. Ett grått och smutsigt golv kan snabbt och effektivt förädlas till ett blankt, lättstädat, miljövänligt och slitstarkt golv.

CFF har tillgång till den utrustning och expertis som krävs just för att hitta ett koncept för betongslipning som passar just era behov. Vi erbjuder en rad olika tjänster relaterade till golv och golvreparation, och med vår långa erfarenhet finns det nästan inga problem vi inte kan lösa. Tack vare vår breda kompetens i kombination med egen utveckling av innovativa produkter har vi goda möjligheter att erbjuda dig en skräddarsydd lösning helt enligt dina behov. Med oss får du tillgång till några av marknadens bästa produkter i kombination med utmärkt expertis från skickliga hantverkare med gedigen erfarenhet från branschen. Med oss är dina golv alltid i trygga händer.

Fördelarna med betongslipning

Betongslipning som behandlingsmetod för betonggolv har en rad olika fördelar. Att slipa golvet ökar livslängden, vilket i sin tur är både miljövänligt och kostnadseffektivt. Dessutom blir det enklare och billigare vid eventuella framtida underhåll, och resultatet blir skinande och blankt.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med betongslipning

Med våra många års erfarenhet och breda kompetens kring allt som rör golv och golvhjälp är vi ett lämpligt val av entreprenad när du behöver hjälp med betongslipning. Vi på CFF Industrigolv är idag fem anställda och har kontor på tre platser i landet, och genom åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät och vi utför därför uppdrag i nästan hela landet.

Tveka alltså inte att höra av dig om du vill ha professionell hjälp med betongslipning, så berättar vi mer om hur vi arbetar, våra tjänster och vad vi kan göra för just dig enligt de behov du har. Du når oss enklast genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida, så återkommer vi till dig snarast möjligt. Välkommen till CFF Industrigolv.