Golvmålning

Vi på CFF Industrigolv har expertkompetens kring allt som rör ytbehandling av golv och kan hjälpa dig med golvmålning för ett snyggt och professionellt resultat.

Ett nymålat golv ger ett helt nytt och fräscht intryck av lokalen och därmed också av verksamheten som bedrivs på plats. Golvet utgör en stor och väsentlig del av själva inredningen och genom att hålla efter det på rätt sätt kan man på ett effektivt sätt skapa den känsla och stämning man är ute efter i lokalen.

Att rusta upp med golvmålning kan också, med rätt färg, ge ljus åt rummet och förenklar även den löpande städningen. Med hjälp av en behandlande och skyddande färg ser du också till att öka livslängden på golvet, varför golvmålning är en klok investering sett ur flera perspektiv.

Golvmålning med oss på CFF Industrigolv

Golvmålning med en tunnskikt vattenspädbar epoxifärg eller tjockfilmsfärg av 100 % epoxi är i många situationer ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för att fräscha upp golvet. Ett nymålat golv ger ett estetiskt snyggt intryck, skapar större trivsel på arbetsplatsen och ger dessutom större motivation för personalen att fortsätta hålla lokalen ren och fräsch. Vi använder oss enbart av högkvalitativa produkter som är väl beprövade. Vi på CFF Industrigolv har sedan många år haft egen utveckling av innovativa golvprodukter, och det i kombination med vår långa erfarenhet i branschen gör oss till ett bra val av entreprenad när du behöver hjälp med golvmålning.

CFF har målat 10-tusentals kvadratmeter golv under åren, ute hos många nöjda kunder. Oavsett om golvet är slitet och ojämnt, så hittar CFF en lösning som passar både ert golv och er plånbok. Vi ser alltid givetvis till behoven hos varje enskild kund i alla uppdrag, vilket innebär att du med oss alltid får en lösning anpassad för just dig och din verksamhet – vi utför alla typer av entreprenader inom industrigolv. Om du vill få en tydlig överblick över vad vi kan åstadkomma för dig får du gärna ta en titt bland våra tidigare uppdrag, vi har samlat ett axplock av referenser här på vår hemsida.

Kontakta oss för mer information om golvmålning

Genom åren har vi på CFF arbetat upp ett brett kontaktnät, och tack vare det kan vi ta oss an uppdrag över hela Sverige. Vi har kontor på tre orter i landet – i Stockholm, Norrköping och Skövde, med totalt fem anställda. Tveka därför inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med golvmålning, oavsett var i landet du har din verksamhet. Fyll gärna i kontaktformuläret här på vår hemsida med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart och berättar mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig. Välkommen till CFF Industrigolv.