Dammbindning

Vi på CFF är specialister på allt som rör golv och golvrenoveringar, och erbjuder dammbindning som en av våra tjänster. Tack vare vår egen utveckling av innovativa produkter och lång erfarenhet i branschen är vi riktigt duktiga på att fräscha upp och dammbinda betonggolv. Det finns flera anledningar till att underhålla betonggolvet med dammbindning – dels ger det golvet en längre livslängd, vilket är både kostnadseffektivt och miljövänligt, och dels ger det golvet en attraktiv och framför allt städbar och dammfri yta.

Vi använder oss av våra helt egna produkter som CFF Impregnering, CFF Dammbindare och CFF Plus som har lagts på över 100 000-tals kvm på svenska industrigolv. Med det sagt kan du vara trygg med att anlita oss för dammbindning – våra produkter är väldokumenterat effektiva och vi har gedigen branscherfarenhet.

Gemensamt för alla våra produkter är att de är både luktfria och härdar snabbt. Oavsett om du väljer en enklare behandling eller dammbindning för extra slitna ytor får du ett skonsamt och effektivt skydd. Vi använder oss av produkter som är väl beprövade och baserade på oklassade och miljövänliga silikathärdare och polymerlack.

CFF erbjuder allt från enkel dammbindning av nya betonggolv till en större uppfräschning av gamla och dammiga betonggolv med hjälp av en kombination av våra egna miljövänliga och diffussionsöppna produkter, så hur dina behov än ser ut kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss för dammbindning

Med vår expertis som materialleverantör och erfarenhet kring en rad olika golvrenoveringar är vi ett lämpligt val av entreprenad när du behöver dammbinda dina betonggolv. Genom åren har vi haft många nöjda kunder och om du är nyfiken på vad vi arbetat med tidigare får du gärna ta en titt på några av de samlade referenserna som finns här på vår hemsida.

CFF har idag fem anställda och kontor på tre olika platser runtom i landet. Vi har byggt ut ett brett kontaktnät, vilket gör att vi kan åta oss uppdrag över större delar av landet. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill anlita professionell golvhjälp – du når oss enklast genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida. Välkommen till CFF Industrigolv.