Spricklagning betonggolv

Vänd dig till oss på CFF Industrigolv om du har ett trasigt betonggolv som behöver repareras. Vi är experter på allt som rör golv och golvreparationer och får ditt slitna industrigolv att bli som nytt igen. Sprickor och ojämnheter i golvet skapar en farlig samt bullrig arbetsmiljö för truckförarna, och kan därmed orsaka höga reparationskostnader för truckar. Därför är det viktigt att underhålla och reparera golven vid behov. Tack vare vår expertis som materialleverantör, en egen utveckling av professionella produkter och många års branscherfarenhet är vi ett givet val av entreprenad för att ta hand om dina golv på allra bästa sätt.

Nästan alla betonggolv får någon gång sprickor av naturliga skäl, och för att inte ge upphov till en mer omfattande betongsskada är det viktigt att åtgärda sprickan så snart som möjligt. Vi lagar såväl stora som små sprickor och ytbehandlar betongen för ett slitstarkt och hållbart resultat. Det gör dessutom golvet mer lättstädat och med en attraktiv yta.

Många av de kunder som vänder sig till oss har provat många lagningsmaterial utan att hitta en långsiktig lösning som klarar av de hårda påfrestningar som ett garagegolv utsätts för. Vi har lång erfarenhet av laga gamla och dåliga industrigolv som ändå ska tåla tung trafik, och har arbetat för såväl privatpersoner som för företag, industrier och bostadsrättsföreningar.

CFF arbetar med flera olika material, allt från akryl som är snabbhärdande, men medför en skarp lukt, till epoxi och vår mer miljövänliga och egenutvecklade flexibla cement. CFF installerar också ett truckvänligt alternativ till dilatationsfog för särskilt skarvar; Sika Floor Joint. Du kan läsa mer här.

Fördelen med CFF Industrigolv

Det finns flera anledningar till att anlita oss på CFF för att laga sprickor i betonggolv. Utöver vår breda kompetens och många års erfarenhet av golvreparationer specialiserar vi oss även på att hitta en hållbar och kostnadseffektiv lösning som passar ert behov och er budget. Med oss får ni en lösning som är helt och hållet anpassad efter era förutsättningar och önskemål. Tillsammans med våra olika samarbetspartners kan vi dessutom erbjuda en bekväm helhetslösning, vilket gör att ni bara behöver en entreprenad med oss – enkelt, smidigt och bekvämt.

Kontakta oss för mer info om spricklagning av betonggolv

Du som vill ha professionell golvhjälp – tveka inte att kontakta oss på CFF Industrigolv. Med ett brett nätverk kan vi ta oss an uppdrag i nästan hela Sverige. Vi är en pålitlig och professionell aktör på marknaden och det finns nästan inga golvrelaterade problem vi inte kan lösa. Hör av dig till oss genom att fylla i formuläret här på webben, så återkommer vi till dig snarast möjligt med mer information om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig. Välkommen!