Fogfria industrigolv

Helhetsentreprenör av Fogfria industrigolv

CFF är specialister på slitstarka och miljövänliga fogfria industrigolv (ibland kallat massagolv). Vi erbjuder professionell hjälp med renovering av industrigolv. Tack vare att vi utvecklat innovativa produkter och samlat på oss många års erfarenhet av golvrenovering kan vi lösa nästan alla problem som uppstår på industrigolv.

Våra tjänster inom industrigolv

Vi här på CFF Industrigolv erbjuder många olika tjänster relaterade till området industrigolv. Några exempel på vad vi erbjuder i vårt sortiment av produkter och tjänster är:

  • Installation av många olika typer av industrigolv, en lista som inkluderar epoxigolv, företagets egna CFF Trim flexibla cementbeläggning, polyuretangolv, akrylgolv, och komfortgolv. Alla dessa har olika egenskaper som fyller olika behov.
  • Om du behöver jämna ut ett golv för något ändamål erbjuder vi golvutjämning/flytspackling.
  • En serie olika ytbehandlingar av betonggolv, till exempel betongslipning, dammbindning, golvmålning, och linjemålning.
  • Vi er bjuder rivning av de golv som är så pass skadade att de måste ersättas.

Användningsområden

Trots namnet är industrigolv inte något som bara kan användas för fabriker och andra typer av industribyggnader. Namnet innebär bara att det handlar om golv som har de egenskaper som behövs för att användas inom tunga industrier. Detta kan även användas för ett antal andra områden, till exempel:

  • Sportarenor som kan ha tusentals besökare och som har atleter som utsätter golvet för upprepat tryck när de tävlar.
  • Bilgarage kräver golv som kan stå emot den enorma vikt som en stor mängd bilar representerar
  • Shoppingcentrum kan förväntas ha enorma mängder kunder
  • Tunga industrier är platser som förväntas utstå tunga vikter och maskiner i arbete under en längre tid, något som kräver härdiga och tåliga golv.
  • Skolor, sjukhus och vårdhem är platser som kan behöva slittåliga och ljuddämpande golv.

Rätt industrigolv till din miljö

Ett bra industrigolv ska inte bara möta alla funktionskrav och vara hållbart, utan ska även vara lätt att hålla rena och ska bidra till ett attraktivt intryck av hela lokalen.
Valet av golvmaterial måste ta hänsyn till just Era förutsättningar. CFF Industrigolvs specialitet är att hjälpa er att hitta en lösning som passar.

Fogfria härdplastgolv är täta, lättstädade och slittåliga. CFF Trim, vår egenutvecklade flexibla cementbeläggning, är ett miljövänligt alternativ till härdplast. CFF Trim är en öppen produkt och kan därför med fördel väljas i torra miljöer och om det förekommer tillskjutande fukt i underlaget.

De olika lösningarna har alla sina för- och nackdelar;

Epoxigolv – Lätt att lägga, svag lukt, härdtid 12-24 timmar
Flexibel cement (CFF Trim) – miljövänlig, ingen lukt, diffusionsöppen, kan läggas på alla underlag
Akrylgolv – Snabbhärdande, skarp lukt
PU-golv – Flexibel, kan läggas på mjuka underlag

CFF utför arbete över hela Sverige och erbjuder lokal service ifrån tre olika kontor.

Varför CFF?

CFF har lång erfarenhet som både materialtillverkare och entreprenör av industrigolv och vår expertis gör oss särskilt lämpade att ta hand om dina golv. Tveka inte att kontakta oss när du vill ha professionell golvhjälp.