Akrylgolv

Vi på CFF Industrigolv tillhandahåller akrylgolv, ett slitstarkt golv som är lätt att underhålla, och mycket enkelt att anpassa efter syfte och behov. Akrylgolv baseras på akrylplast och kvartssand som härdas för att bilda ett fogfritt golv som varken spricker eller torkar ut och passar bra både i publika och industriella miljöer.

Akrylgolvet är flexibelt och tacksamt att arbeta med, tack vare sina mångsidiga egenskaper. Den snabba härdtiden, möjligheten att lägga golvet i låga temperaturer och ansluta upp på väggen gör akrylgolv mycket populära i exempelvis tvätthallar och storkök. Akrylgolv är ett effektivt val i mindre rum och vid lagningar, där härdtiderna annars skulle påverka kostnaden negativt.

Akryl är ett samlingsnamn för kemiska föreningar som utgörs av akrylsyra och alkoholer. Akrylgolvet avger vid härdning en skarp lukt som kan uppfattas som irriterande, varför materialet ofta används framför allt när tiden ytan kan avspärras måste minimeras eller i kalla miljöer och utomhus. Det ger en fogfri golvbeläggning, och de har en flexibel design, vilket innebär att de finns att tillgå i en rad olika färger och utföranden. Oavsett hur behoven ser ut för dig som kund tar vi fram en helt skräddarsydd lösning.

Akrylgolvets fördelar:

  • Snabbhärdande – färdigt att användas två timmar efter applicering, vilket gör det perfekt för projekt med kort byggtid. Det härdar snabbt även vid låga temperaturer på ner till 0-5 grader.
  • Reptålig yta
  • Anpassningsbara halkskydd – vi kan lägga golven släta eller med struktur för att motverka halka.
  • Kan läggas utomhus och i låga temperaturer.

Ett bra industrigolv ska leva upp till kraven på kvalitet och hållbarhet, samtidigt som det ska vara lätt att göra rent och underhålla. Dessutom ska det bidra till ett gott intryck i hela lokalen. Ett akrylgolv lever upp till de högt ställda kraven, varför det är ett bra val av golv för din industrimiljö.

Vi har lång erfarenhet av golvhjälp

Att vända sig till oss på CFF Industrigolv är ett bra val när du är ute efter ett högkvalitativt akrylgolv. Vi har flera års gedigen erfarenhet både som materialtillverkare och entreprenör. Tack vare vår egen utveckling av innovativa golvprodukter och vår breda kompetens kring golvrenoveringar finns det inga golvproblem vi inte kan ta oss an. Idag hjälper vi kunder i nästan hela Sverige – detta tack vare att vi genom åren byggt upp ett brett kontaktnät över hela landet.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du är ute efter professionell golvhjälp – vår expertis gör oss särskilt lämpade för att ta hand om dina golv. För att anlita oss för ett akrylgolv gör du enklast i att fylla i kontaktformuläret här på webben med lite information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välkommen till CFF Industrigolv.

OBS: Vi har inga egna Akrylgolv