Garagegolv och Parkeringshus

Behöver du hjälp med renovering för ett garagegolv eller parkeringshus? Välkommen till CFF Industrigolv. Vi är experter på allt som rör renovering av betonggolv, och med oss får du en helhetslösning där vi tar hand om hela renoveringen – från betongreparation i både golv och tak till färdig yta tillsammans med våra samarbetspartners. Vi på CFF har mycket bred kompetens och erfarenhet. Vi renoverar allt från offentliga P-hus, garage för bostadsrätter till privata garage.

Skador på betongkonstruktioner i garage och p-hus är ett mycket vanligt förekommande problem. I de allra flesta fallen orsakas skadorna av klorider från tösalt som bilarna vintertid drar med sig in på parkeringsplanen. Kloriderna tränger in i betongen och förorsakar på sikt att armering och annat ingjutningsgods rostar. Rosten har mycket större volym än det ursprungliga stålet, vilket medför att betongen utanför rostande stål spricker och till slut spjälkas av.

Därför är det viktigt att renovera golvet vid behov, då skadorna och kostnaden för renovering ökar över tid. Det ger ju dessutom ett trevligare och fräschare intryck. En renovering av ett parkeringshus eller ett garagegolv är en process i flera steg och kräver rätt kompetens och material för ett bra och hållbart resultat. CFF har gedigen branscherfarenhet och vi har renoverat ett flertal garagegolv och parkeringshus genom åren. Tack vare vår expertis som materialleverantör, en egen utveckling av innovativa fabrikationer och bred kompetens är vi mycket lämpade för att ta hand om dina garagegolv, oavsett hur behoven och förutsättningarna ser ut.

Vad vi gör

Vi på CFF installerar golvsystem och genomför golvrenovering som motverkar såväl mekanisk, kemisk som termisk belastning och ger ett slitstarkt underlag. Utöver det får golvet dessutom ett friskt och fräscht utseende som tål slitage och smuts, och golvet blir lättare att underhålla och städa.

Beläggning för parkeringsytor ska klara följande;

  • spricköverbyggande
  • frost- och tösaltbeständig
  • hög slitstyrka
  • beständig mot olja och bensin

Beläggningen ska också vara attraktiv och lättstädad samtidigt som den ska passa din budget. Med oss på CFF får du en bekväm helhetslösning som är anpassad efter dina behov, dina önskemål och din plånbok. Vi arbetar helt enkelt med ditt bästa som vårt främsta fokus.

Kontakta oss för renovering av ert parkeringshus eller garagegolv

Idag är vi fem anställda på CFF Industrigolv och med kontor i Stockholm, Skövde och Norrköping. Tveka inte att kontakta oss på CFF för en besiktning och råd om vilken lösning som passar just ert parkeringshus eller garagegolv. Vi tar oss an uppdrag över nästan hela landet, något vi kan göra tack vare det breda kontaktnät vi lyckats bygga upp genom åren.

Fyll helt enkelt i formuläret här på webben med information om vilken typ av golvhjälp du vill ha, så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig.