Specialister på industrigolv

Vi på CFF Industrigolv är specialister på industrigolv.

Vi erbjuder en rad olika tjänster, med allt från behovsanalys, materialval till utförande av entreprenad och uppföljning. Vi erbjuder helt enkelt ett heltäckande utbud av tjänster för industrin. Vår idé är att ta hand om industrins golvproblem snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

Vi erbjuder professionell hjälp med renovering av industrigolv och tack vare vår egen tillverkning av innovativa produkter har vi samlat på oss bred kunskap och kan lösa nästan alla problem relaterade till industrigolv. Med bred och djup kompetens kan vi på CFF Industrigolv utföra allt från mindre lagningar till större renoveringar av gamla golv och beläggningar på nygjutna betonggolv eller asfaltgolv.

Vi sätter kundens problem i centrum och försöker alltid att hitta en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Vi har bred kompetens kring olika slags golvmaterial, så som akryl, epoxi och cementbaserade produkter, som t.ex. vår egenutvecklade flexibla cementbeläggning.

CFF Industrigolv har idag fem anställda och tre kontor runtom i landet, och vi erbjuder vi lokal service över hela mellersta Sverige. Hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret här på webben med lite information om vad du vill ha hjälp med, så hör vi av oss till dig.