mobelmassan I

Egna Produkter

Stort sortiment av egna produkter

Vi på CFF är specialister på allt som har med golv att göra och har en rad olika högkvalitativa produkter i vårt sortiment. Här erbjuder vi lättapplicerade produkter och koncept för ytbehandling av betonggolv, och våra ytskyddsprodukter har lagts på över 100 000 kvm sedan början av 00-talet, varav en stor del på några av Sveriges mest kända industriföretag. Med många års erfarenhet och utveckling av innovativa produkter vet vi precis vilka tjänster och produkter som marknaden efterfrågar, och kan erbjuda lösningar utifrån behoven som finns.

Effektiv och skonsam ytbehandling

Gemensamt för alla våra produkter är att de är luktfria och härdar snabbt. Oavsett om du väljer en enklare behandling eller dammbindning för extra slitna ytor får du ett skonsamt och effektivt skydd. Vi använder oss av produkter som är väl beprövade och baserade på oklassade och miljövänliga silikathärdare och polymerlack. I vårt sortiment erbjuder vi följande produkter:

CFF Trim – Flexibel cement. En polymercement som kombinerar cementens slitstarka egenskaper med plastens flexibilitet, något som ger den unika fördelar. Den kan läggas på alla underlag, är miljövänlig utom märkningspliktiga ämnen (förutom cement), härdar på 4-5 timmar och har en mycket god vidhäftning.

CFF Impregnering (vattenglas). En silikatbehandling som effektivt stärker betongen på djupet och motverkar dammbildning. Den kan sprutas eller svabbas ut och kan läggas på alla cementbaserade material.

CFF Plus (golvlack). Ett snabbtorkande, luktfritt och transparent golvlack. Det är ett bra miljöval som är icke brandfarligt och diffusionsöppen.

CFF Dammbindare. Vår dammbindare är en blandning av silikathärdare som bidrar till att stärka på djupet, samt polymerlack som skapar en lättstädad film på ytan. Kombinationen gör vår dammbindare unik till skillnad från traditionella dammbindare som enbart innehåller silikathärdare. CFF Dammbindare är lättapplicerad och kan antingen sprutas, svabbas eller rollas. Den är dessutom diffusionsöppen, vilket innebär att tillskjutande fukt inte är några problem.

Vänd dig till CFF för professionell golvhjälp

Du är varmt välkommen att vända dig till oss på CFF om du vill ha hjälp med dammbindning eller uppfräschning av dina industri- eller betonggolv, så berättar vi mer om våra produkter och vad vi kan göra för att hjälpa dig efter de behov du har. Vi har idag fem anställda och finns på tre platser i landet, och med vår expertis kan vi alltid erbjuda professionell golvhjälp, oavsett hur dina behov ser ut. Vi kan både erbjuda dig att utföra entreprenaden, eller hjälpa dig välja rätt material för egen applicering. Tack vare våra många år i branschen har vi utvecklat ett brett kontaktnät som gör att vi kan utföra uppdrag över hela Sverige, och vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen enligt kundens behov och plånbok. Kontakta oss för att ta reda på mer.